Twee studiedagen van Gerard Bodifée

gerard-bodifeeHet Huis voor Filosofie kondigt voor het najaar twee studiedagen aan van Gerard Bodifée in Leuven. Door de grote belangstelling voor het thema ‘Einstein, Parmenides en de illusie van de tijd’ waren de vorige studiedagen zo snel volgeboekt dat heel wat belangstellenden niet meer konden inschrijven. Daarom herhalen de organisatoren dit thema opnieuw in oktober.

Enkele praktische gegevens:

Onderwerp : Einstein, Parmenides en de illusie van de tijd
Datum : zaterdag 24 oktober van 9u30 tot 17u00
Plaats : Romero-zaal, Maria-Theresiacollege, Sint-Michielsstraat 6, Leuven

De tweede studiedag is gepland voor november:
Onderwerp : Wetenschap als esthetische ervaring
Datum : zaterdag 21 november, van 9u30 tot 17u00
Plaats : Romero-zaal, Maria-Theresiacollege, Sint-Michielsstraat 6, Leuven

De toegangsprijs bedraagt telkens 50 euro. Voor studenten 25 euro.
In deze prijs zijn de twee koffiepauzes inbegrepen. De lunch kan u vrij naar keuze gebruiken in de omgeving. Inschrijven kan door te mailen naar: Ivonne Jansen, huisvoorfilosofie@outlook.com

Nadat u de uitnodiging tot betalen ontvangen hebt, kan u het bedrag storten op rekening nr. BE96 7350 2885 9205 (BIC: KREDBEBB) van Huis voor Filosofie vzw.
De inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijvingsgeld.

Meer informatie over de inhoud van beide studiedagen en praktische details vindt u op de website: http://www.bodifee.be onder de rubriek ‘Huis voor Filosofie’.  De stijl van de website is opgefrist, de structuur is overzichtelijker gemaakt, u vindt er informatie over de boeken van Bodifée, u kan video’s bekijken van de colleges over quantummechanica die hij geeft in Maastricht (en weldra nog meer video’s) en u kan vele artikels en columns van hem lezen.
Ook over het Huis voor Filosofie vindt u alle informatie.

Ivonne Jansen
Huis voor Filosofie
http://www.bodifee.be